Bedő Imre a váci PIAR-ban

Előadása címe: A biztonságot adó Férfi!

Ha megkérdezünk 100 Nőt, hogy mit szeretne egy Férfitól, 95-en első helyre a biztonságot teszik.

* Mit jelent a nőknek a biztonság?
* Mit tehet a XXI. századi Férfi?
* Megérthető-e a Nők igénye, vágya? Teljesíthető-e? Milyen helyzetben van, milyen folyamatokon megy át, és milyen lehetőségei vannak a mai Férfinak?
* Milyen utat kell bejárni, mibe kell beavatódni?

Megtudhatjuk, hogy mindez hogyan áll össze a biztonságot nyújtó Férfivá, mi a teendő ma férfiként, illetve hogyan segíthetik a Nők ezt a folyamatot.
Férfias megközelítése a hölgyeknek is más szemszöget biztosít, a felismerések és kézen fekvő megoldások segítenek, kapaszkodókat nyújtanak a mindennapokban.

És összehozzák, szövetségükben megerősítik a Férfit és a Nőt!


Bedő Imre a közel 150.000-es követőtáborral rendelkező, rendszeres média jelenléttel bíró Férfiak Klubja alapítója. Férfi, férj, apa és társadalmi felelősség által vezérelt értelmiségi. Az erdélyi születésű közgazdász befektetési banki szakember volt, majd iparvállalati csúcsvezető, később saját vállalkozásait vitte sikerre. A Férfiak Klubja Férfimotivációs társadalmi szervezetét 2013-ban hozta létre összefogást hirdetve az erkölcsi alapok megerősítése érdekében, a férfi-nő szövetség és a család megszilárdítására, a jövő társadalmát építő örök emberi értékeink továbbadására.

2016-ban kiadott "Férfienergia" és a 2018-ban kiadott "Megbízható férfi" című sikerkönyveit férfiak és nők, szakemberek ezrei forgatják.

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!

A Piarista Gimnázium szülői szervezete

Naptár
Aktuális | Következő események
Naptár Hírek Blog Galéria

Design: Unicial Program: Florka

Támogatók: logo logo logo logo
logo logo