« Vissza a suli oldalára
E-napló Felvételi, beiskolázás Elérhetőségek Alapítvány

Iskolánk hírei

Kalazancius - Egyetemista ösztöndíj 2018-19

Kalazancius ösztöndíj-pályázat FELHÍVÁS a 2018-2019. tanévre a Magyar Piarista Diákszövetség felsőoktatásban tanuló tagjai részére, 1.000.000 Ft keretösszeggel!

Sítábor Ausztriában

Kedvező áron színvonalas szállás, közismert sípályarendszer, mely kezdőknek, középhaladóknak, haladóknak egyaránt kitűnő síelési lehetőséget biztosít.

program-
ajánló

Králiky

Részletek a plakáton és a jelentkezési lapon.


3 nap, hóbiztos terep, kitűnő körülmények. Korlátozott férőhelyek!

Az iskola 2017. február 9-11. között sítúrát szervez a szlovákiai Kralikybe. A négyüléses hóbiztos pálya alpesi körülményeket kínál kedvezőbb áron. Várjuk a síelni tudó és a teljesen kezdő diákokat is. Oktatás is lesz.

Indulás 7:00 az iskola portájánál. Utazás külön busszal, szállás egy panzióban lesz a pályához közel.

Étkezés: az első napi esti közös étkezésig mindenki hozzon magával megfelelő mennyiségű élelmet, szendvicseket, az első meleg vacsorát és az azt követő közös étkezéseket biztosítjuk.

Váci érkezés az esti órákra tehető.

A teljes költség 60 E +16.000 Ft, amely magába foglal valamennyi költséget. (Síbérlet, utazás, szállás, teljes ellátás, balesetbiztosítás)

Jelentkezés 2018. január 26-ig Kalász Ákos tanár úrnál a titkárságon az előleg (16.000 Ft) befizetésével lehet. A fennmaradó költséget február 6-ig kell befizetni.

https://vac.piarista.hu/uploads/hirek/2855/fajlok/tajekoztato_kraliky_jellap.pdf

blog programajánló | Tovább a programokhoz
Újabb szép eredmények a Kids Atlétika versenyen

2018. április 21-én szombaton a leány csapat rész vett a Budapesten megrendezésre kerülő Kids atlétika versenyen. Sok szép eredménnyel zárult a nap.

Králiky

Ismét sítúra a Felvidéken!

Figaro 2. 0

Operába a PAD-dal!

Design: Unicial Program: Florka