Kérjük, támogassák a piarista nevelést!

2020. május 20-ig felajánlhatja adója 1%-át.

Kedves Szülők!

Megtiszteltetés és öröm számunkra, hogy ránk bízták gyermekeik oktatását és iskolai nevelését, illetve fontosnak gondolják a piarista nevelési célokat. Bizalmuknak igyekszünk megfelelni ezekben a kihívásokkal teli, szemléletváltást igénylő időkben. Lehetőségeinkhez mérten a lehető leggondosabb oktatást nyújtjuk gyermekeik számára a digitális munkarend hónapjaiban, és azután is.

A személyi jövedelemadó 1%-áról rendelkezve anyagi ráfordítás nélkül, a már befizetett adójuk egy részével jelentős segítséget nyújthatnak ahhoz, hogy az iskolában a jövőben is megfelelő körülmények között gondoskodhassunk gyermekeik, diákjaink iskolai neveléséről.

Kérjük, támogassák személyi jövedelemadójuk 1%-ával a váci Piarista Gimnáziumot, gyermekük iskoláját a Berkes András Emlékére létrehozott alapítványon keresztül!

Berkes Piarista Alapítvány
Az alapítvány adószáma: 18667675-1- 13
 
Ezt nagyon egyszerűen megtehetik. A mellékelt rendelkező nyilatkozaton megtalálják az iskolát támogató alapítvány adószámát, és egy rövid útmutatót a szükséges tennivalókról.

Itt megtalálják az adóbevalláshoz a rendelkező nyilatkozat: 
19egysza_nyomtatvanykep.pdf (30 kB)

Itt a hozzá tartozó kitöltési útmutatót:
19egysza__kitoltesi_utmutato.pdf (174 kB)

Az előző évek támogatásának felhasználásáról ITT olvashatnak.


Támogatás adományok befizetésével

Ebben az esetben kérjük, hogy a következőképpen utaljon:

Számlatulajdonos neve: Berkes András Alapítvány
Az alapítvány adószáma: 18667675-1- 13
Bankszámlaszám: 11742094-20141666
Külföldi adományok esetén: IBAN: HU42 1174 2094 2014 1666 000 000 Devizanem: HUF

 •Magánszemély esetén tüntessék fel a tanuló nevét és osztályát, hogy meg tudjuk köszönni támogatásukat. Magánszemély befizetése után, az érvényes rendelkezések szerint nem jogosult adókedvezményre.
•Vállalkozások, egyéni vállalkozók esetén kérjük a cég, egyéni vállalkozó neve és címe mellett adják meg a vállalkozási adószámot, hogy az adókedvezményhez szükséges igazolást kiállíthassuk.
 
Kérjük, ne feledkezzenek meg adójuk másik 1%-áról sem, ezzel a Magyar Katolikus Egyházat is segíthetik, az ehhez szükséges technikai szám: 0011

Köszönjük támogatásukat, amivel a piarista nevelést segítik!

2020. április

Kalász Ákos
igazgató
 
 

Naptár
Aktuális | Következő események
Naptár Hírek Blog Galéria

Design: Unicial Program: Florka

Támogatók: logo logo logo logo
logo logo