Cserkésztábor 2020.

Iskolánk cserkészcsapata július 7-17-ig Lovasberényben táborozott.

Idén a keretmese "Mátyás királyos" volt.

Július 7-én a Konstantin térről indult az autóbusz:

Több csapat együtt táborozott: a 821-es veresegyházi Szent Erzsébet, a 827-es kismarosi Szent László, a 832-es zebegényi Havas Boldogasszony, valamint cserkészcsapatunk, a 192-es Erdősi Imre, összesen 250 fő vett részt a táborban.

Kalász Ákos igazgató úr három gondolatot bízott a csapat tagjaira, melyet levélben juttatott el hozzájuk. 

1. Adjátok hálát minden olyan pillanatért, amelyben saját határaitokhoz érték el. Akár surroljátok azt, akár át is lépitek. Legyen az a bosszantó szúnyogok sokasága, a csípő verejték, vagy a fáradtság, a kialvatlanság, az éhség, vagy szomjúság. Bár ma nem tűnik annak, mégis nagy ajándék, amelynek értéke igazán a későbbi életeteknek lesz bátorító emléke, erőforrása. 

2. Becsüljétek és legyetek hálásak azért a közösségért, ami most körbevesz titeket! Nézzétetek körül! Az őrsbeli barátok, a rajtarsak, csapatársak vannak körülöttetek! Mosolyogjatok egymásra! És vezetőitekre is gondoljatok, akik különleges és áldozatos szolgálatáért én is hálás vagyok. Legyetek ti is nagyon hálásak nekik, értük. 

3. Ne feledjétek azt sem, amit ilyenkor mondani szoktam nektek, amikor valamennyi cserkészdiákhoz szólok. Ha tartjátok a cserkésztörvényeket, akkor iskolánk gerincoszlopai vagytok. Legyetek is azok, számítok rátok! Tartsátok a törvényeket és tartsátok az iskolát is!

Végül további szép élményeket, tartalmas közös együttléteket kívánt! 

Július 17-én mindenki szerencsésen, élményekkel gazdagodva megérkezett az izgatottan várakozó szülők és családtagok körébe:

Jó munkát! További szép nyarat kívánunk cserkészeinknek!

Fotók: StonehillB, K.Á.
Naptár
Aktuális | Következő események
Naptár Hírek Blog Galéria

Design: Unicial Program: Florka

Támogatók: logo logo logo logo
logo logo