DDC ösztöndíjasaink

A Duna-Dráva Cement Kft. Ifjúsági és Innovációs Alapítványa immár egy évtizede támogatja a cementgyárai közvetlen környezetében élő tehetséges diákokat.

A „Duna-Dráva a Tehetségekért” ösztöndíjprogram célja olyan diákok támogatása, akik tanulmányaikban, tanulmányi versenyeken, valamint, sport vagy kulturális területen ígéretes tehetségeknek számítanak, fejlődésükkel és eredményeikkel kiemelkedően, egyenletesen teljesítenek. A pályázaton nyertes tanulók a szorgalmi időszak alatt, tíz hónapon keresztül ösztöndíjban részesülnek (havi 8-10 e forint), amit a képességeik kibontakoztatásához és a maguk által kitűzött cél eléréséhez használhatnak fel.
A beérkezett pályázatok közül a 2018/2019-es tanévben az alapítványi támogatást iskolánkból az alábbi tanulók nyerték el: Döbrössy Orsolya (11.a), aki kajakozik, Virág Bálint (8.a), aki sakkozik, és Zahorecz Bence (8.a), aki jégkorongozik.
Az ünnepélyes eredményhirdetésre 2018. november 23-án 13.00 órakor került sor a Duna-Dráva Cement Kft. Irodaépületének előadótermében, amelyre az iskola képviseletében Horváthné Stumm Erzsébet tanárnő kísérte el diákjainkat.
Az ünnepélyes átadót egy szokásos műsor keretében rendezték meg, melyen az iskolák tehetségei kulturális műsorszámokkal mutatkozhattak be.

Forrás: https://www.duna-drava.hu/hu/tehetseg-osztondij
Képek: Horváthné Stumm Zsóka, https://www.facebook.com/dunadravacement/ 
Naptár
Aktuális | Következő események
Naptár Hírek Blog Galéria

Design: Unicial Program: Florka

Támogatók: logo logo logo logo
logo logo