Diáknap a PAD szervezésében

Június 13-án változatos programokkal búcsúztattuk a tanévet. A PAD-napon tanórák helyett stílustanácsadáson, pingpong-bajnokságon, izgalmas előadásokon vehettek részt a diákok, valamint kipróbálhatták például a lézeres célba lövést, az üvegfestést, az élő csocsót. A nap sokszínű programjairól a galériában láthatnak képeket. (Hamarosan...)

Mindenki által várva várt esemény volt a kis- és nagy Migazzi-kupa, idén is rengetegen szurkoltak az osztályok csapatainak, többen dobokat és kartontáblákra írt biztató üzeneteket is bevetettek az alapvonalon kívül a győzelem érdekében.
 
Idén új bajnokot avattunk, a Migazzi-kupa helyezettjei:
 
 
Kis Migazzi-kupa

I. 7.b

II. 6.a

III. 5.a

Migazzi-kupa

I. 11.a

II. 12.b

III. 9.b

nap azért is rendhagyó volt, mert nem a konyhásaink készültek ebéddel, hanem minden felsős osztály bográcsban főzött egy-egy alsós osztálynak, vagy éppen a tanároknak, dolgozóknak. A tíz ételt egy szakmai zsűri meg is kóstolta, a főzőversenyen az alábbi osztályok diadalmaskodtak:

I. 9.b

II. 11.a

III. 10.b

Este 8-kor Piar-party kezdődött a díszteremben. Több mint százan táncolták végig a két és fél órás bulit, amely a Christian-partykhoz illően szentségimádással zárult. Az esti eseménysorozat résztvevői a tantermekben és a tornatermekben töltötték az éjszakát. Nem túlzás azt állítani, hogy felejthetetlen nap volt.

Írás: Nagy Anna
Fotók: Horváth Gergely Gellért, Kenessey Petra, N.A.

Naptár
Aktuális | Következő események
Naptár Hírek Blog Galéria

Design: Unicial Program: Florka

Támogatók: logo logo logo logo
logo logo