Diákönkormányzatok találkozója

A Piarista Pedagógiai Napok után két héttel, november 7-én rendezték meg a diákok és az iskolai munkájukat segítő tanárok részére a Tartományi Diákönkormányzatok Találkozóját (TDT) a  budapesti Piarista Tartományfőnökség épületében.

A váci Piarista Gimnáziumot Aradi Szilveszter tanár úrral együtt öten képviselték: Farbaky Pál (11.c), Daróczy Kata (8.B), Sándor Blanka (8.C), Zelenka Zsófia (11.B), Szesztay Ákos (12.A).

Ez a találkozó is a fejlesztések jegyében zajlott, és mivel itt különböző helyekről, az ország minden piarista iskolájából gyűltek össze a diákok, a segítő tanárok, ezért együtt tudtak gondolkodni, ötletelni, reflektálni az általuk végzett önkéntes közösségi munkáról, és arról, hogyan tudnának a diáktársaiknak sok jó programot szervezni, öntevékenységre, együttműködésre ösztönözni. Arról is szó esett a fejlesztő és a pasztorációs munkatársak segítségével, hogy milyen a jó kommunikáció, milyen az eredményesen működő PAD, hogyan lehet nagyobb hatást elérni  iskolai ügyekben, hogyan lehetne erősíteni a tartományi diákönkormányzatok hálózatát.

Szöveg: Sándor Blanka (8. b)
Fotó: Aradi Szilveszter
Naptár
Aktuális | Következő események
Naptár Hírek Blog Galéria

Design: Unicial Program: Florka

Támogatók: logo logo logo logo
logo logo