« Vissza a suli oldalára
E-napló Órarend Felvételi, beiskolázás Elérhetőségek Alapítvány

Iskolánk hírei

Búcsúzunk Tőled!

Szeretettel és fájdalommal búcsúzunk Tányéros János öregdiákunktól (2017/A), akit augusztus 11-én magához szólított az Úr.

Tanévkezdő információk

A tanévkezdéssel kapcsolatos hasznos információk egy helyen.

Nyári ügyeleti napok és konzultációk

Ügyelet: kéthetente szerdán 8-13-ig

Tájékoztató a 2018. május-júniusi érettségiről

Kedves Diákok! Kedves Szülők!

Az idei érettségi jelentkezési lapokat a hét folyamán kiosztottuk a rendes (12.a, 12.b, 12.c) érettségizőknek. Az előrehozott érettségizők január 31-ig kapják meg a jelentkezési lapokat.

A kitöltött és aláírt jelentkezési lapokat Salamon Ágota igazgatóhelyettesnek vagy Szabó Eszter iskolatitkárnak lehet leadni legkésőbb február 15-ig. Február 15-e után érettségi jelentkezést nem tudunk fogadni, a benyújtott jelentkezéseken már módosítani nem lehet.

Az előrehozott érettségizők osztályozó vizsgáit 2018. április 23-27. között tartjuk.

A felsőoktatási jelentkezés nem az iskolán keresztül történik. A jelentkezéssel kapcsolatos minden információt a www.felvi.hu oldalon találnak meg.
A továbbtanulási jelentkezések határideje szintén február 15. Javasoljuk, hogy a felvételi eljárásban a tanulók használják az Ügyfélkaput, és ehhez regisztráljanak az Okmányirodában.
A felvételihez felöltendő középiskolai bizonyítványt érettségi előtt nem adjuk ki, de szkennelt változatát elkészítjük, és ezt minden tanulónk megkapja letölthető formában.

Sikeres vizsgákat kívánunk minden diákunknak!

 

 

 

blog programajánló | Tovább a programokhoz
Újabb szép eredmények a Kids Atlétika versenyen

2018. április 21-én szombaton a leány csapat rész vett a Budapesten megrendezésre kerülő Kids atlétika versenyen. Sok szép eredménnyel zárult a nap.

Králiky

Ismét sítúra a Felvidéken!

Figaro 2. 0

Operába a PAD-dal!

Design: Unicial Program: Florka