« Vissza a suli oldalára
E-napló Felvételi, beiskolázás Elérhetőségek Alapítvány

Tájékoztató a 2018. május-júniusi érettségiről

Kedves Diákok! Kedves Szülők!

Az idei érettségi jelentkezési lapokat a hét folyamán kiosztottuk a rendes (12.a, 12.b, 12.c) érettségizőknek. Az előrehozott érettségizők január 31-ig kapják meg a jelentkezési lapokat.

A kitöltött és aláírt jelentkezési lapokat Salamon Ágota igazgatóhelyettesnek vagy Szabó Eszter iskolatitkárnak lehet leadni legkésőbb február 15-ig. Február 15-e után érettségi jelentkezést nem tudunk fogadni, a benyújtott jelentkezéseken már módosítani nem lehet.

Az előrehozott érettségizők osztályozó vizsgáit 2018. április 23-27. között tartjuk.

A felsőoktatási jelentkezés nem az iskolán keresztül történik. A jelentkezéssel kapcsolatos minden információt a www.felvi.hu oldalon találnak meg.
A továbbtanulási jelentkezések határideje szintén február 15. Javasoljuk, hogy a felvételi eljárásban a tanulók használják az Ügyfélkaput, és ehhez regisztráljanak az Okmányirodában.
A felvételihez felöltendő középiskolai bizonyítványt érettségi előtt nem adjuk ki, de szkennelt változatát elkészítjük, és ezt minden tanulónk megkapja letölthető formában.

Sikeres vizsgákat kívánunk minden diákunknak!

 

 

 

blog programajánló | Tovább a programokhoz
Králiky

Ismét sítúra a Felvidéken! Február 2019. február 8-10.

Figaro 2. 0

Operába a PAD-dal!

Piarista ifjúsági csoportok

Piarista kötődésű ifjúsági csoportok indulnak az iskolában azoknak, akik közösségre, barátokra, őszinte beszélgetésekre és a hit megélésére vágynak.

Design: Unicial Program: Florka