Farsangi mulatságok

Sok minden elmarad manapság, de a farsangi időszak nem telhet el móka, vidámság, mulatság és maszkabál nélkül. Osztályszinten kerültek megrendezésre a jelmezes, beszélgetős, táncos, kötetlen teadélutánok.

A 6.a osztály farsangjáról olvashatunk egy rövid beszámolót Szarka Máté tollából:

"A 6.a osztályos tanulók, már napok óta izgatottan készültek, és várták a február 11-re kitűzött hagyományőrző napot, a farsangot. Ez a vidám esemény iskolánk dísztermében volt megtartva, ezzel segítve a diákokat, hogy készüljenek valami előadással, és kreatív jelmezekbe öltözzenek. A színpadon láthattunk tudósokat, film karaktereket, láthattuk Liszt Ferencet, Cézárt, Kleopátrát, és még Müller Cecíliát is köszönthettük köreinkben.

A jelmez verseny eredményeiről 3 zsűritag döntött. Dr. Hortoványi Judit tanárnő, Vámosné Dekiszky Csilla Rita tanárnő és Komjáti Botond 11.b osztályos tanuló.

A zene és a tánc sem maradhatott el a farsangról. A tanulók világító rudakkal is táncoltak a díszterem sötétségében. A zene mellett, a sok finomságról is gondoskodott az osztály. Persze figyeltek a biztonságra, és mindenki fertőtlenített evés, ivás előtt.

Továbbá a 8. osztályból érkezett pár tanuló, akik fokozták a hangulatot és sok segítséget nyújtottak. A farsangi mulatság után tombola következett, és számos tréfás, vagy akár hasznos ajándékokat, édességeket vihettek haza a szerencsés nyertesek.

A nap végén sor került a gondos takarításra is, ami után élményekkel gazdagon, jó hangulattal távozhattak a lelkes kisgimnazisták. Így zárult 2021-ben a 6.a osztályos tanulók farsangja.

A 6.a osztály köszönetet mond osztályfőnöküknek, Gyulay Alexandra tanárnőnek, Wágner Ádám tanár úrnak, a szervezőknek, és az iskolának, hogy lehetővé tették az osztály farsangjának megrendezését."

További farsangi fotók a Galériában.

Fotó: Gyulay Alexandra

 

 

 

Naptár
Aktuális | Következő események
Naptár Hírek Blog Galéria

Design: Unicial Program: Florka

Támogatók: logo logo logo logo
logo logo