Félévértékelő tantestületi találkozónk - diákjainkkal

A nevelőtestületi értekezletünk a félév pedagógiai, fejlesztési, közösségi folyamatait elemezte, értékelte, emellett sok inspirációt is adott kollégáink előadásain és a vendégelőadókon keresztül.

Megosztottuk tapasztalatainkat a ++ képzéseinkről és más pedagógiai innovációinkról (hittan 2.0, moduláris képzések, kiemelt faktok), az együttműködésre nevelés meglévő és új kereteiről.

Különleges alkalom volt számunkra az is, hogy a konferenciánk meghívott vendégelőadói között üdvözölhettünk két diákunkat, Sipos Boglárkát és Téglás Kamillát, akik a komposzt-projektjükről meséltek, és hívták a tanári közösségünket együttműködésre. Nagy öröm volt számunkra látni a diákok bátorságát, elkötelezettségét, gyakorlatiasságát.

Az inspiráló előadások között hallhattunk nemzetközi pedagógiai projektekről, ami mögött Ferenc pápa áll (Design for change), hallottunk a 21. század munkaerőpiaci változásairól, trendjeiről (mi ilyen világra kell felkészítsük a diákokat), és a digitális pedagógia lehetőségeiről is hallottunk Mikulás Domonkos kecskeméti piarista igazgató előadásában.

 

Naptár
Aktuális | Következő események
Naptár Hírek Blog Galéria

Design: Unicial Program: Florka

Támogatók: logo logo logo logo
logo logo