« Vissza a suli oldalára
E-napló Felvételi, beiskolázás Elérhetőségek Alapítvány
2018
február
4.

Fergeteges Jótékonysági Piarista Bál

Február 3-án a 20-as éveket idéző fergeteges farsangi mulatságnak adott helyszínt a Piarista Gimnázium díszterme. Az Iskolai Szülői Szervezet nyolcadik alkalommal szervezett jótékonyság bált.

Zsúfolásig telt Vác városának egyik legszebb, leghangulatosabb rendezvényterme. A díszvendégek között köszönthettük Labancz Zsolt tartományfőnök urat, Beer Miklós és Varga Lajos püspök atyákat, Ókovács Szilvesztert, a Magyar Állami Operaház főigazgatóját. Az est borairól Dr. Sipos Balázs badacsonyi borász, váci öregdiák gondoskodott. A szülők nevében Dr. Utassy Ilona nyitotta meg a bált. Kalász Ákos, az iskola igazgatója megköszönte a szervezők állhatatos, hittel és szeretettel teli munkáját és bemutatta az iskola jövőbeli fejlesztési elképzelésit. Új műfüves pálya, tornaterem-rekonstrukció, digitális eszközfejlesztés, kémiai labor-előadó szerepel a tervek között. Labancz Zsolt provinciális úr Ferenc pápa szavait idézte, miszerint időszerű megújítani a szerződést az iskola, a szülő és a diákok között a teljes ember nevelése érdekében. A rendkívül színvonalas műsort iskolánk diákjai adták. A színjátszó kör és az énekkar mellett Pellet Sebestyén zongoraművész, Pfaff Csenge népdalénekes diákunk, Farkas Hajna is csapata is fellépett akrobatikus műsorszámukkal. A jó hangulatú beszélgetések, finom italok, koktélok, pezsgők és borok mellett a kitűnő vacsora is megalapozta az est hangulatát.

A közös tánctanulás Igar Tiborral, DJ MONO bulija, a borbemutató, a teaház, a jelmezes fotósarok kiemelkedő pontjai voltak az estnek. A különlegesen gazdag tombola és a hajnalig tartó tánc is emlékezetes marad. Köszönjük Hegedűs Szilvia, Nhalik Dóra és Sziebig Nikolettnek és valamennyi szülőnek, akik segítettek a bál szervezésében, lebonyolításában.

Kalász Ákos, igazgató

 

blog programajánló | Tovább a programokhoz
Králiky

Ismét sítúra a Felvidéken! Február 2019. február 8-10.

Figaro 2. 0

Operába a PAD-dal!

Piarista ifjúsági csoportok

Piarista kötődésű ifjúsági csoportok indulnak az iskolában azoknak, akik közösségre, barátokra, őszinte beszélgetésekre és a hit megélésére vágynak.

Design: Unicial Program: Florka