Jótékonysági bál 2019.

Jegyek kaphatóak a gimnázium portáján a február 2-án megrendezésre kerülő jótékonysági piarista bálra. Foglalja le helyét a bál honlapján!

Jegyár: 5000.-

Ideje: 2019. február 2.
Helye: a váci Piarista Gimnázium díszterme

A nagyszabású, tematikus rendezvénnyel ezúttal a rock and roll, mint zenei stílus kialakulásának bölcsőjéhez, az ’50-es évek Amerikájába teszünk virtuális látogatást és az abból kinövő, az egész világot felforgató és átmozgató tánc- és tömegkultúra páratlan gyorsasággal terjedő stílusjegyeit kíséreljük meg odaidézni a gimnázium patinás tereibe. Kötelező dresszkód nincs, de a stílusos megjelenés fokozza az esemény varázsát.

A váci Piarista Gimnázium szülői szervezete és a Magyar Piarista Diákszövetség szeretettel hívja az érdeklődő tanárokat, szülőket és a térségben élőket a városi szinten is kiemelt kulturális eseménynek számító rendezvényre, hogy a farsangi időszakban egy tartalmas és garantáltan fergeteges közösségi élmény részesei lehessenek. A jó hangulat közös megélése mellett fontos célunk, hogy a bevételekkel olyan fejlesztések valósulhassanak meg az iskolában, amelyre a gimnáziumnak más módon nem nyílna lehetősége. Ilyen volt korábban az iskola biológia és kémia szaktantermének kialakítása, új tantermi padok vásárlása, az osztálytermek kivetítővel való felszerelése és a könyvtárfüggönyök cseréje.

Idén egy kémiai labor kialakításának és berendezésének támogatására hívunk minden jószándékú támogatót. Ki tudja, talán e laborban majd olyan gyerekek szeretik meg a kémiát, akik egyszer majd fontos gyógyszerkutatásokkal járulnak hozzá a betegségek orvoslásához…

A rendezvénnyel kapcsolatos részletes információkat az iskola weboldalán és az esemény Facebook oldalán olvashatják, ahol folyamatosan frissülő információkkal állunk az érdeklődők rendelkezésére. 

A tombolára felajánlott tárgyakat januártól a portán gyűjtjük. Minden támogatást, felajánlást hálás szívvel köszönünk!

(A tombola fődíja egy 40.000 Ft-os utazási utalvány lesz, a TDM Travel Tours felajánlásából.)

Naptár
Aktuális | Következő események
Naptár Hírek Blog Galéria

Design: Unicial Program: Florka

Támogatók: logo logo logo logo
logo logo