Fájdalommal búcsúzunk...

“Itt jártam, szerettem, hazamentem.”

Szomorú szívvel kérjük a piarista közösséget, hogy egy csendes imát mondjon Hedegűs Éva tanárnőért. Pénteken váratlanul hazatért Teremtőjéhez. Hegedűs Éva, Vica kollégánk elhunyt. Halála előzmények nélküli, híre a családot és bennünket is megrázott. Nem is oly rég még Máltáról jelentkezett, ahová egy továbbképzésre utazott angolt tanulni. Tavaszi csípőműtétje után fiatalokat is megszégyenítő ütemben lábadozott, gyógyult.

Vica szerette hivatását, szerette az iskola világát, a fiatalokat, az irodalmat, a művészeteket. Profi sportolóként évtizedeken át kosárlabdázott. Mestertanárként, mint pedagógiai szakértő és érettségi elnök is dolgozott. Három évet tanított  magyartanárként és prefektaként iskolánkban. A könyvtári irodalmi estek szervezője volt. Sajátos karaktere, fanyar humora, vagánysága és határozottsága nyomot hagyott abban, akivel találkozott. Szenvedélyesen szeretett olvasni, utazni és élni.  

Lelki üdvéért augusztus 22-én, hétfőn reggel 7:00-kor lesz szentmise a Piarista Templomban. Temetése is Vácott lesz, amiről a család később tájékoztat bennünket. 

Isten áldjon, Vica, mi lassan kezdünk - Nélküled. Kérlek, imádkozz értünk! Mi is imádkozunk Érted!

Drága Vica, Isten Veled!  

Ákos

A családtagok kérése, hogy a búcsúztatására egy szál virággal érkezzenek.

 

Naptár
Aktuális | Következő események
Naptár Hírek Blog Galéria

Design: Unicial Program: Florka

Támogatók: logo logo logo logo
logo logo