Igazgatói Hirdetés

Kedves Diákok!

 

  1. Pénteken iskolánk egy rangos országos matematikaverseny megyei fordulójának ad otthont. A rendezvény módosítja az iskolai tanítás rendjét is. Pénteken rövidített órák lesznek, a hetedik óra 13:10-kor ér véget. A fakultációkat és minden más szakkört megtartunk, de a térképeken jelzett területekre a verseny alatt nem léphettek be. Azt a szervezők teljesen lezárják. Érdemes tehát a kabátokat, táskákat elhozni, mert a szervezők csak a verseny végeztével engedik vissza a diákokat a terembe. A padokat is ürítsétek ki, tegyetek rendet a teremben!
    Iskolánk tanulói közül is sokan indulnak a Bolyai versenyen. Szorítunk értetek! Köszönjük diákjainknak a szervezésben nyújtott segítségét.
  2. A hűvösebb éjjelekre való tekintettel elkezdtük fűteni az iskolát. A termekben lévő radiátorokat szabályozhatjátok. Sem a túl hideg, sem a túl meleg nem kellemes. Legyetek figyelmesebbek, s öltözködjetek az évszaknak megfelelően. A szünetekben fontos szellőztetni, de nagyon figyeljetek arra, hogy ne az utcát fűtsük. Ne maradjon az ablak nyitva, amikor elhagyjátok a termet.
    A pingpong teraszt használhatjátok továbbra is, de pólóban, rövid ujjú ingben ne menjetek ki. Viseljetek kabátot, amikor oda mentek a szünetre.
  3. Mint láthattátok, az elmúlt hetekben új közösségi terek létesültek, illetve újultak meg annak érdekében, hogy otthonosabb, barátságosabb helynek érezzük iskolánkat. Az aulában kanapékat találtok, a pingpongasztal mellett is kedvesebb kávéházi bútorokat láthattok. A tiétek, vigyázzatok rá! A bútorokat nem vihetitek el a helyéről. Használjátok örömteli beszélgetésekre, értékes találkozásra, tanulásra, de kis pihenésre, kikapcsolódásra is.
  4. Október 17-én osztályfényképezés lesz a díszteremben. A beosztást az osztályfőnökök hirdetik.

Vác, 2017. október 11.

Kalász Ákos
igazgató

 

Naptár
Aktuális | Következő események
Naptár Hírek Blog Galéria

Design: Unicial Program: Florka

Támogatók: logo logo logo logo
logo logo