Iskolaindító csapatépítő nap

A 7.a osztály a vakáció utolsó napján, augusztus 31-én tartotta hagyományos csapatépítő összejövetelét.

A 33 diákból 32 jött el a gödi strandra, ahol a napunk nagy részét töltöttük. Itt aztán mindenkinek volt alkalma kibeszélni a nyári élményeit, sokat fürödtünk, labdáztunk, társasoztunk, ettünk, ittunk.


5 órakor elindultunk a Duna partra, ahol a szülők egy lelkes csapata már várt minket. Mire odaértünk, előkészítették a tűzrakó helyet, ahol hamarosan kezdetét vette a sütögetés. Rengeteg étel és ital került a kempingasztalokra, így mindenki kedvére válogathatott. Szász Anna édesanyja 4 kg lisztből készített közel 30 darab kürtős kalácsot, amelynek óriási sikere volt. Sötétedéskor Orsi édesapjának vezetésével csillaglesre gyűltünk össze és próbáltuk beazonosítani a csillagképeket.


Az est folyamán zajló jó hangulatú beszélgetések, nagy nevetések és a közösen elfogyasztott vacsora alkalmat adott arra, hogy a szülők közelebb kerüljenek egymáshoz.


Este 10 órakor fejeztük be a találkozót. Hála és köszönet mindenkinek, aki hozzájárult a nap sikeréhez. Külön köszönöm Miklósváry Gréta 11.c osztályos diáknak, hogy velünk volt és segített az osztály terelgetésében.

Csongor-Kiss Rita osztályfőnök

 

Naptár
Aktuális | Következő események
Naptár Hírek Blog Galéria

Design: Unicial Program: Florka

Támogatók: logo logo logo logo
logo logo