Kalazancius Mozgalom vezetőképző

Február 13-15-én Gável Réka (10.b) és Pál Anna (10.c) a Kalazancius Mozgalom csoportvezető-képzésének 2. hétvégéjén vett részt a budapesti Piarista Gimnáziumban.

Gável Réka így foglalta össze a képzési napok eseményeit, élményeit: "Az ország több piarista iskolájából is részt veszünk ezen a képzésen. Nagyon jól érezzük magunkat ebben a közösségben, hiszen közös a cél, és mivel nagyon jó, együttműködő a csapat.

Ez alkalommal a beszélgetés volt a téma. Megismerhettük a csoportok alakulásának fázisait és ezek kezelését. Megtanultuk, hogyan kell levezetni egy csoportos beszélgetést, hogyan tegyünk fel kérdéseket, hogyan fejezzük ki magunkat, mik a beszélgetés szabályai.

Mindezeket gyakorlatban is kipróbálhattuk, így jobban megismerve önmagunkat is. Lehetőségünk volt jobban megismerni és elmélyíteni piarista identitásunkat.

A hétvége fénypontja ez alkalommal is a szentmise volt. Nagyon sokat köszönhetünk a képzőknek (Guba András Márkus Roland, Kalmár Petra, Schmutzer Áron) és mindazoknak, akik lehetővé tették ezeket a napokat számunkra."

Fotó: Márkus Roland és Schmutzer Áron
Naptár
Aktuális | Következő események
Naptár Hírek Blog Galéria

Design: Unicial Program: Florka

Támogatók: logo logo logo logo
logo logo