Kiemelkedő sporteredmények

Sikeres hétvégét zártak iskolánk tanulói vizes sportágakban. Sellyei Csanád (10.C), valamint az evezős négyes 1. helyezett lett. Gratulálunk!

A Magyar Kajak-Kenu Szövetség szeptember 17-20-án Szegeden rendezte meg az év legnagyobb utánpótlás nemzetközi kajak-kenu viadalát, az Olimpiai Reménységek Versenyét (ORV). Minden idők legnagyobb létszámú csapatával, több mint 100 fővel állt rajthoz a magyar válogatott. Az U17-es korosztályban hazánkat K2 1000 méteren Sellyei Csanád – Kozma Barnabás, a Váci Kajak-Kenu SE versenyzői képviselték. Edzőjük, László Csaba.

A versenyt nehezítette a helyenként viharosra forduló szél, a nagy hullámok, és az előző naphoz képest 10 fokkal hűvösebb időjárás. Egy közepes rajt után a táv feléhez közeledve a váci versenyzők a 2-3. helyen kajakoztak, majd az utolsó 200 méternél már az első helyre ugrottak és a végén nagy fölénnyel futottak be a célba. 


Forrás, kép: Váci Napló Online, FB (Galba Szilvia)

Szintén ezen a hétvégén, szeptember 19-20-án Csepelen rendezték a 2020/21-es év Evezős Diákolimpiát

Iskolánk IV. korcsop. fiú 4-es csapata: Báji-Patay Mihály (7.B), Gottfried Sámuel Kristóf (9.ny), Kiss Bence Andor (7.A), Szesztay Ábel Csaba (7.B) Kormányos: Mikesy Gellért. 1000 m-en 1. helyezést értek el.  Testnevelő: Péli Sándor, edző: Mácsik Miklós.

Naptár
Aktuális | Következő események
Naptár Hírek Blog Galéria

Design: Unicial Program: Florka

Támogatók: logo logo logo logo
logo logo