Kirándulás a munkatársakkal

Július 6-án munkatársi kiránduláson vettek részt az oktatási-nevelési munkát segítő-, valamint a technikai munkatársak, néhány családtag, gyerekek és felnőttek kíséretében. Iskolatitkárunk, Nádas Veronika szervezte meg a programot - az előző évekhez hasonlóan. Idén csak a közelbe mentünk, Királyrétre kirándultunk.

Először megnéztük a Hiúz-ház érdekes látnivalóit, a csövekben lakó dél-amerikai hangyákat, a Börzsöny növény- és élővilágát bemutató teremnyi kiállítást.

Majd a tanösvényen egy könnyű kis túrát tettünk. A velünk lévő gyerekek élvezettel oldották meg a 9 útbaejtett állomás feladatait. A felnőttek is sok újat hallottak, tanultak a természetről. 

Visszaérve a Látogatóközponthoz a vele szemben lévő Várhegy Vendéglőben egy közös ebéden vettünk részt csapatépítő jelleggel.

Kalász Ákos igazgató úr oklevéllel köszöntötte a jubiláló munkatársakat. Csabai Jánosné Angéla 5 éve vezeti a konyhát, Pothánszky László 5 éve dolgozik a műszaki részlegen, Komjátiné Bartos Nóra pedig 15 éve az iskola védőnője.

Hálásan köszönjük munkájukat!

További fotók a galériában.

Fotó: K.B.
Naptár
Aktuális | Következő események
Naptár Hírek Blog Galéria

Design: Unicial Program: Florka

Támogatók: logo logo logo logo
logo logo