Konstans - avagy diákjaink honlapja a neten

Konstans a 2023a.hu, azaz a 10.a osztály honlapjának új neve április 30-tól.


M
iért és honnan az új név?

Néhány lelkes, médát kedvelő diák belevágott ebbe a műfajba, és létrehozott egy saját honlapot az osztálya számára. A kezdeti terveket az oldal tartalma, megjelenése, tudósításai, jól összeválogatott hírei, naprakész információi túlnőtték, azaz jelentős mértékben megnövekedett a látogatottságuk és ismertségük.

Tudatosan tervezett stratégia jellemzi munkájukat, ennek keretében született meg az iskola kommunikációjához szorosan kapcsolódó Összjáték című rovatuk (a PiárBlog és a 2023a.hu közös rovatában), amelyben öregdiákokkal készítenek interjúsorozatot arról, hogyan emlékeznek vissza a Piarista Gimnáziumban töltött éveikre. Ezeket az interjúkat az iskola FB oldalán is megosszuk időről időre. 

Az új, egyedi és kifejező névválasztást az alkotócsapat létszámának bővülése indokolta - ahogyan azt elmondták. 

És még hozzátették: "Oldalunk nevének választása természetesen nem véletlen. Fontos értéknek tartjuk magukat az értékeket, amelyek identitásunk részét képezik. Ilyen a hitünk, ilyen a szabadságunk, ilyen a szeretetünk - akár mások, akár az ország, akár a Jóisten iránt."


Videó a megújulásról

Új rovatokat, a YouTube-csatornájukon új tartalmakat, új design-t ígérnek. 

Várják az ötleteket, mottójuk: "diákoktól nem csak diákoknak". Önerőből és önszorgalomból dolgoznak, hogy láthatóvá tegyék iskolánkat, a (nem csak a) fiatalságot érdeklő és érintő témákat, történéseket, érdekességeket.

Megosztásokkal  segítsük, bátorítsuk, támogassuk munkájukat!


A 2023a csapat néhány tagja munka közben

 

Naptár
Aktuális | Következő események
Naptár Hírek Blog Galéria

Design: Unicial Program: Florka

Támogatók: logo logo logo logo
logo logo