Mindennapos testnevelés órák

A kínálat és a foglalkozások rendje

Iskolánkban a mindennapos testnevelés keretében heti 5 (3+2) óra van. A délutáni órák (+2) kötetlen játékos sportfoglalkozás vagy iskolai sportköri edzés.

A délutáni órákban az ötödikesek úsznak, a hatodikosok vívnak, a 7–8.-osok a játékos testnevelés mellett bontott csoportban néptáncot, a 9–10.-esek társas táncot tanulnak félévig, csoportbontásban. A 11–12. évfolyam délutáni óráin játékos sportfoglalkozást tartunk.

Ezenkívül iskolánk sportköri foglalkozásokat is tart. A sportkörökbe a tanév elején lehet jelentkezni. Délutáni sportolási lehetőségeink: futball, kézilabda, kosárlabda, röplabda, szertorna, vívás, néptánc, kondi, trx, túra.

A mindennapos testnevelés +2 órája szeptember 17-től indul. Aki nem hoz igazolást, ill. nem választ más délutáni sportköri foglalkozást, annak jelen kell lennie az órarendbe iktatott délutáni testnevelés órán, kedden a 8-9. órában. Itt különféle csapatjáték vár mindenkit!

 Akik az iskola által kínált sportkörbe járnak vagy sportegyesület igazolt tagjai, és a heti edzéslátogatásról hoznak igazolást, kérhetik felmentésüket a délutáni +2 testnevelés óra alól.
A sportegyesületi igazolás letölthető a honlapról. Kitöltve, szülővel és az egyesület vezetőjével aláíratva, lepecsételve kell visszahozni a testnevelő tanároknak szeptember 14-ig.

A túra sportkörben havi rendszerességgel lehet túrázni, kerékpározni. Minden túrázót felveszünk egy másik, általa választott sportkörbe, ha nem tud eljönni túrázni, akkor a következő alkalomig részt kell vennie azokon az órákon. (Ez azt jelenti, hogy az eredeti kiírás, miszerint 10-ből 8 alkalmon kötelező a részvétel, nem érvényes.) A programok hétvégére, szünet idejére esnek, és az egész napot (8-tól 16 óráig) igénybe veszik. Az érdeklődő diákok Juhász Gábor tanár urat keressék!

Sportegyesületi és szülői (összevont) igazolás: osszevont_igazolas.pdf (179 kB)

Sportköri jelentkezési lap letölthető innen.

Naptár
Aktuális | Következő események
Naptár Hírek Blog Galéria

Design: Unicial Program: Florka

Támogatók: logo logo logo logo
logo logo