Őszi szünet

Az őszi szünet október 26-tól november 2-ig tart.

Október 23. az 1956-os forradalom ünnepe - pihenőnap. A megemlékezést október 22-én tantermi keretek között tartjuk. Wágner Ádám tanár úr készített egy kisfilmet a 11. b osztályos diákokkal, ezt vetítjük le.


Rajz faktosok installációja az aulában

Őszi szünet előtti utolsó tanítási nap: október 22. csütörtök

Őszi szünet utáni első tanítási nap: november 2. hétfő

Kedves Diákok, Szülők!

Az őszi szünet idején a szokottnál is figyelmesebbnek kell lennünk. Vigyáznunk kell továbbra is a nagyszüleinkre, akik a legkiszolgáltatottabbak e betegségben! De ugyanúgy vigyázzunk a magunk és mások egészségére is!

Kerüljük el azokat a programokat, rendezvényeket, amelyek alkalmával zárt térben sok emberrel találkozhatunk! Részesítsük előnyben a szabadban tett kirándulásokat, és otthon, családjaink körében töltsük a szünidőt! Külföldi utat - a kötelező karanténidő miatt - nem támogatunk.

Tanácsoljuk, hogy fogyasszunk minél több zöldséget, gyümölcsöt, vitaminokat! Aki pedig betegség tüneteit észleli magán, különösen kerülje a társaságokat, konzultáljon a háziorvossal, és tegyen meg mindent mielőbbi gyógyulása érdekében!

Mindannyiunk közös érdeke, hogy az őszi szünet után zavartalanul folytathassuk az iskolát. Bízom benne, hogy terveink szerint készülhetünk majd Kalazancius hónapjában rendalapítónk ünnepére, a Patrociniumra, majd együtt megérkezhetünk a meghitt adventi időbe is.

Szép szüneti napokat kívánok mindenkinek!

Kalász Ákos
igazgató

 

Naptár
Aktuális | Következő események
Naptár Hírek Blog Galéria

Design: Unicial Program: Florka

Támogatók: logo logo logo logo
logo logo