Lendületes évkezdés - PAD gyűlés

Iskolánk diákönkormányzata, a PAD, már szeptember 2-án megtartotta évkezdő összejövetelét, amelyet szeptember 14-én egy tisztújító gyűlés követett.

Nagyon tudatosan készülődnek diákjaink erre a tanévre, és az iskola diákságának szóló programok szervezésére. Talán az is motiválja őket, hogy az előző tanév igazán foghíjas volt a pandémia miatti hosszú otthonlét miatt. Most majd mindent bepótolhattok!


Gina itt még csak jelölt

Farbaky Pali, az előző év PAD elnöke Ókovács Benedeknek (11.A) adta át a stafétabotot, aki nem mellesleg a Konstans honlap főszerkesztője. A felsős osztályokból megjelent 18 képviselő (9-12. évfolyam) titkos szavazással választott új vezetőt, a jelölések jórészt már korábban, online formában megtörténtek, de a helyszínen is lehetett javaslatokat tenni. Az alelnöki posztot Komin Virginia Loren (12.b) nyerte el, míg a jegyző Matisfalvi Réka Eper (9.c) lett. 


A képen az új elnök (áll): Ókovács Benedek

Kalász Ákos igazgató úr és Nagy Anna tanárnő, a PAD kísérő tanára mindkét gyűlésen részt vett, és segítették a diákok munkáját. Igazgató úr a szeptember 14-i gyűlésen ismetette az iskola éves tervét, hiszen a diákoknak is van véleményezi joga úgy, mint a tanároknak és a szülőknek. 

A PAD tervei között szerepel - az előző évekhez hasonlóan - pl. a tavaly hagyomány teremtő szándékkal szevezett gólyanap, valamint a júniusi PAD nap megrendezése. A többi pedig legyen meglepetés!

Jó munkát, sok kreatív és az egész diákságot megmozgató programszervezési ötletet kívánunk az egész képviselőcsapatnak!

 

 

 

 

Naptár
Aktuális | Következő események
Naptár Hírek Blog Galéria

Design: Unicial Program: Florka

Támogatók: logo logo logo logo
logo logo