Pályaválasztási Kiállítás 2019.

Hosszú évek óta októberben, idén október 15-én a Vác Város Sportcsarnoka adott otthont a Pest Megyei Kormányhivatal és a Vác Járási Hivatal Foglalkozatási Osztály közös szervezésében lebonyolításra kerülő Pályaválasztási Kiállításnak.

A Piarista Gimnázium is képviseltette magát, Kalász Ákos igazgató úr, és Csongor-Kiss Rita tanárnő 7 PAD-os diákkal (Miklósváry Gréta, Viasz Renáta, Szabó Luca, Farbaky Pál, Tábi Dávid, Pandúr Sándor, Hujbert Jeromos) együtt azon munkálkodott, hogy 10-14 óráig a stand előtt "elözönlő" diáksereggel, tanárokkal és szülőkkel személyes beszélgetésbe elegyedve bemutassák iskolánkat. 

Diákjaink is lelkesen vetették bele magukat a szórólapok és ismertető füzetek osztogatása mellett a személyes megszólításokba, és diákszemmel mutatták be a az eseményeket, programokat, az iskola iránti szeretetüket, és a diákönkormányti tagságuk folytán az elköteleződésüket.

 A gimnáziumunk közvetlen szomszédságában állt a gödi Piarista Szakközépiskola, Szakgimnázium, valamint a váci Kilátó Piarista Pályaorientációs Módszertani Központ standja, így is jelképezve az együttműködést, a közös piarista jelenlét fontosságát a Dunakanyar Régióban.

Igazgató Úr egy külön helyiségben lehetőséget kapott arra, hogy egy 20 perces prezentáció keretében bővebben beszéljen iskolán helyi sajátosságairól, vonzerejéről, képzési erősségeiről az érdeklődőknek. Célja az volt, hogy a sok választható középiskola közül feltárja a Piarista Gimnázium kínálta lehetőségeket, rejtett kincseket.

Szöveg és fotó: StonehillB

 

Naptár
Aktuális | Következő események
Naptár Hírek Blog Galéria

Design: Unicial Program: Florka

Támogatók: logo logo logo logo
logo logo