« Vissza a suli oldalára
E-napló Órarend Felvételi, beiskolázás Elérhetőségek Alapítvány

Iskolánk hírei

Igazgatói Hirdetés

2017. október 11. szerda

Ki mit tud?!

Negyedik alkalommal indul útjára a Piár Ki mit tud?! a Váci Piár tehetségkutató vetélkedője.

Irányított véradás

Iskolánk volt tanulója, Tányéros János (2017A) részére

július
26.

Római kerékpáros zarándoklat 2017.

Beer Miklós püspök atya áldásával indulhat útjára a közel 30 piarista kerékpáros zarándok az Örök város felé. Éppen 5 évvel ezelőtt voltunk utoljára kerékpárral Rómában. Diákok, öregdiákok, tanárok és egy szülő tölti a következő 13 napot a bicikli nyergén. A közel 1300 km-es távolság sok szép testi-lelki élménnyel vár minket. Tudjuk azonban, hogy utunk nem lesz egyszerű. Sok próba vár ránk. Eső, szél, forróság, emelkedők, az éjszakai szállások bizonytalansága. De az út nehézségeit imaként is felajánljuk. A váci piarista közösségért, diákokért, családokért, tanárokért szól ez a két hetes ima. Az zarándoklat térképes útvonala itt található.

Holnap utazunk Nagykanizsára, ahonnan kerékpárral folytatjuk.

Utunk során Blogot szerkesztünk, hogy a családtagok, barátok is követhessék, merre járunk.

A sok élmény nem könnyen ragadható meg úgy, hogy átélhető lehessen otthonról is. De egy-egy kép, videó valamit visszaadhat abból a sok jóból, amiben nekünk itt részünk van.

Kövessék Facebook oldalunkat és Blogunkat is.

Köszönjük nagylelkű támogató barátainknak segítségüket, amellyel hozzájárultak a zarándoklat szervezési költségeihez. Hálás szívvel gondolunk rájuk.

 

 

blog programajánló | Tovább a programokhoz
Figaro 2. 0

Operába a PAD-dal!

Piarista ifjúsági csoportok

Piarista kötődésű ifjúsági csoportok indulnak az iskolában azoknak, akik közösségre, barátokra, őszinte beszélgetésekre és a hit megélésére vágynak.

Piarista Nemzetközi Találkozó

Nemzetközi találkozóra hívunk, amelyen magyar és külföldi (lengyel, cseh, szlovák, fehérorosz) piarista fiatalokkal találkozhatsz.

Design: Unicial Program: Florka