Tisztújító ülés a PAD-ban

Több személyi változás is volt a diákönkormányzat vezetői között, az elnök személye változatlan.

Szeptember 8-án tartotta idei első ülését a PAD, azaz a PiaristA Diákönkormányzat. Az év első ülésén Ókovács Benedek, a PAD előző évi elnöke tartott évértékelő beszámolót. Elmondta, hogy számos programmal készültek tavaly, melyek célja alapvetően az volt, hogy a járványidőszak után fellendítsék az iskola közösségi életét. A visszatekintés után Kalász Ákos igazgató úr mutatta be az iskola éves munkarendjét, melyet a diákönkormányzat - több kiegészítő kérdés felvetése után - elfogadott.

Az idei évre a PAD többek között azt a célt tűzte ki, hogy kidologozzanak egy szervezeti- és működési szabályzatot, melyben pontosan meghatározza majd a diákönkormányzat szerepét és működését.

Az 1 éve az elnöki faladatokat ellátó Ókovács Benedeket megerősítő szavazással kérték fel újabb egy évre, azonban történtek személyi változások is: az alsóbb évfolyamok elnökeként (a jegyzői feladatköröket betöltve) került megválasztásra Matisfalvi Eper, a PAD első női elnöke. Ezzel egy több éve elfeledett intézmény, a kettős elnökség rendszere térhetett vissza. Miután a PAD alelnöki tisztje is megüresedett, itt is változás történt: Gável Mártont szavazta meg a diákönkormányzat. 

A PAD a héten újabb gyűlést tart, melyen áttekintik az év terveit, illetve megkezdődik több új projekt tervezése. Munkájukat Petrovics-Nagy Annamária tanárnő segíti.

Forrás: https://www.konstansonline.hu/l/unikornis-tisztujito-ulessel-kezdodott-az-ev-a-padban/
Fotó: Kalász Anikó/Konstans

Naptár
Aktuális | Következő események
Naptár Hírek Blog Galéria

Design: Unicial Program: Florka

Támogatók: logo logo logo logo
logo logo